به گزارش خبرگزاری فارس از اصفهان به نقل از روابط عمومی کمیته فرهنگ شهروندی، مهدی بقایی اظهار داشت: از آن جایی که هدف از ارائه تور مجازی از بین بردن محدودیتهای زمانی و مکانی در بازدید از آثار تاریخی و میراث گرانبهای فرهنگی است، بنابراین توسعه تورهای مجازی میتواند به عنوان ابزاری قدرتمند در معرفی جذاب و اثربخش جاذبههای تاریخی اصفهان برای گردشگران داخلی و خارجی به این شهر به کار گرفته شود.
وی با تاکید بر اینکه شهر اصفهان به عنوان گنجینه ارزشمند میراث تاریخی و پایتخت فرهنگ و تمدن ایران اسلامی هر ساله پذیرای میلیونها گردشگر است، گفت: برگزاری تورهای مجازی گردشگری این امکان را برای گردشگران داخلی و خارجی فراهم میکند تا در هر زمانی که تمایل دارند، به شهر اصفهان سفر کنند.
مدیر فرهنگی،هنری و تفریحی شهرداری اصفهان افزود: تورهای مجازی در آینده نزدیک از جمله پررونقترین بخشهای صنعت گردشگری محسوب میشوند.
وی گفت: در تولید این تورهای مجازی، مجموعهای از تصاویر ویدیویی و عکسهای سه بعدی در کنار هم قرار گرفته و چشم اندازهای زیبایی از مکانهای دیدنی شهر اصفهان را به نمایش میگذارد.
بقایی ادامه داد: با قرار دادن این تورهای مجازی بر روی پرتالها و وب سایتهای مختلف، نظیر پایگاه اطلاعرسانی کمیته فرهنگ شهروندی تلاش میشود، آشنایی افراد با زوایای مختلف شهر اصفهان و اشتیاق آنها به سفر به این شهر تاریخی، افزایش روزافزون داشته باشد.
وی یادآور شد: در این طرح تاکنون پنج اثر تاریخی میدان امام(ره)، پل خواجو، سی و سه پل، منارجنبان و تکیه بابا رکنالدین در آرامستان تخت فولاد به صورت تور مجازی تهیه و آماده بهره برداری شده است.